Ølnyheter

I dag skal vi se på masse ølnyheter, i mange forskjellige kategorier. Her bør det finnes noe for alle.

Rothaus Pils Tannen zäpfle: Klassisk nese med malt, sitrus, hvete og florale toner. Det er godt balansert på smak, følger nesen og sitter godt i klassisk pils-stil. Et forfriskende og fint øl.
Seven Island Blueberry Pancake Pastry Stout: Ølet er aromatisk, lukter mørk malt, blåbær, nøtter, karamell og kakao. Ølet er sødmefylt og følger nesen, den er fyldig og fin og minner om en dessert i seg selv. Noe søt stil, men absolutt noe for pastry stout fansen.
Pomona Island Phaedra Pale ale: Deilig og innbydende nese, masse humle, hvete, sitrus, hvit steinfrukt og tropisk frukt. Den er frisk og fruktig på smak, meget godt balansert, lang og deilig ettersmak. En pale ale/ hvete fusion, deilig øl!
Seven Island x Sori brewing Ajax II TIPA with Mango: Aromatisk og konsentrert nese, tropisk frukt, mango, sitrus og humle. Den er smakfull og konsentrert også på smak, fyldig, god bitterhet i en lang utgang. Smakfull og god ipa!
De Moersleutel x Sudden death Ich bin ein bumsmachine: Fin nese med kakao, kaffe, mørk malt, hint av røde bær, vanilje og cognac. Den er sødmefylt med en balanserende bitterhet, god fylde, smakfull og lang utgang. En godt balansert sjokoladestout.
The Piggy brewing company Surfers paradise Double NEIPA: Tropisk og deilig nese, humle, sitrus, florale toner. Den er godt balansert, fruktig med fin bitterhet, lang og smakfull utgang. En deilig og klassisk Neipa!
Wander Beyond Chameleon Passion Imperial sour: Innbydende nese med tropisk frukt, hvete, pasjonsfrukt, sitrus. Integrert alkohol, smakfull, følger nesen og sitter godt og lenge. En godt balansert Imp. sour!
The Piggy brewing company Speakeasy: Fruktig og tropisk nese med humle, sitrus og blomster. Den er frisk også på smak, godt balansert, fin bitterhet i en lang og lett syrlig utgang. Frisk og fin Ipa.
Pomona Island breakfast can wait Imperial coffee cake stout: Fin nese med kaffe, sjokolade, mørk malt, nøtter, valnøtter og vanilje. Den er fyldig og smakfull, lett sødmefylt men godt balansert, lang og god ettersmak. En liten dessert i seg selv, god stout!
Fant du noe fristende?

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..