Grappa di Barbera Selezione di Ciliegio

Grappa di Barbera Selezione di Ciliegio er en grappa du vil bestille deg til påske, jeg lover!

Dette er en grappa produsert av Beccaris distilleria, et lite familiedrevet hus i Asti i Piemonte. Historien bak er ganske unik, for da Elio Beccaris skulle starte et nytt firma i 1951 visste han ikke helt hva han skulle begynne med, om det skulle bære destilleri, vinhus eller balsamicofabrikk. Han tok tre lapper og puttet i en hatt og lot sin nyfødte sønn trekke. Destilleri ble det!

Grappaen er produsert på Barbera druen og solerametoden, den har ligget på kirsebærtrefat.

Her kjenner man tydelig druepreget, røde bær, kirsebær, krydder, vanilje, hint av tobakk. Den er fyldig og fruktig med et godt krydderpreg, den er tørr med fin struktur, fin ettersmak som sitter godt. En fin og smakfull avec.

Produktet er tilsendt

2 kommentarer om “Grappa di Barbera Selezione di Ciliegio

  1. […] Beccaris Distilleria er et familiedrevet destilleri i Piemonte, dette er deres første gin, men de har lang erfaring med grappa, likører, brandy, smaksatt sprit, vermut, hermetisert frukt og naturlig kosmetikk! Firmaet ble etablert i 1951 av Elio Beccaris og det er den samme produsenten jeg anbefalte denne grappaen til påske! […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..