To fra Rioja.

Vi kaster på to anbefalinger til påske fra Rioja i dag!

Bodegas Campillo, underlagt Bodegas Faustino er en eksepsjonell flott vingård som ligger midt i vinmarken og er derfor et av få eksempler på Château-modellen i Rioja regionen. Vi begynner med rosèvinen Campillo Rosé 2019! Det er en ren Garnacha med 13% alkohol og under 3 gram sukker per liter.
Vinen er frisk og fruktig på nesen, sitrus, urter, røde bær, hint av sukkertøy. På smak er den syrefrisk, delikate bær, lett krydret og strukturert utgang. En frisk og fin vin som er god til rød fisk og grønnsaker.

Campillo El Niño 2018 er en ren Tempranillo, 14% alkohol. Vinen har en aroma av mørke bær, skogsbær, krydder, lett preg av jordsmonn og fat. Den er rund og fyldig, smakfull, lett struktur i en lang ettersmak. En varm og deilig Rioja, godt kjøp. Til lam og rødt kjøtt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..