Nyheter fra Nøgne Ø.

Nøgne Ø slapp/flyttet utvalg for en ukes tid siden disse spennende ølene, og hvis noen fortsatt er i tvil om Nøgne Ø er kompromissløse så bør disse være overbevisende.

Nøgne Ø Rogue Wave (White Currant Wild Ale 9%): Kompleks og innbydende nese, vinøs, malt, hvit steinfrukt, hint av fat og mineraler. Den er godt balansert på smak med god syrlighet, lett funky preg, lang og god utgang. Knallgodt surøl. 
Nøgne Ø Mariner Lost At Sea (Sour Brown Reserve 9%): Spennende aroma med mørk malt, mokka, sjokolade, lett krydder, noe fruktighet og fat. Den er lett vinøs med tørket frukt, fruktig, fin syre, varm og lang utgang. Godt balansert og god øl. 
Nøgne Ø Bosun’s Call 2 (Saison Reserve 7%):  Syrlig og frisk nese, malt, gul frukt, kompleks, litt gjær og fat. Frisk og syrlig på smak, tørr og godt saisonpreg, lang utgang. Meget vellykket Saison.

Nøgne Ø Driftwood 2 (Oud Bruin Reserve 9%): Kompleks og innbydende nese, mørke bær, kaffe, tørket frukt og sure toner. Den er smakfull med godt skum, balansert, syrlig og god, lang ettersmak. En fin og sur brun.

Nøgne Ø Mirage (Surøl 8%): Innbydende nese med fint fatpreg, malt, sitrus, hvit steinfrukt, høy og noen funkytoner. Det er friskt og kompleks på smak, god syrlighet, følger nesen ut i en godt balansert utgang. Et flott surøl!
Nøgne Ø Mudslide 2 (Imp. Milk Stout 9%): Deilig nese med melkesjokoladepreg, mokka, kaffe, mørk malt og vanilje. Den smaker det den lukter, godt skum og fint balansert. Kan få litt mørkere og mer komplekst uttrykk i neste batch, men overall en god øl.
Nøgne Ø The Northwest Passage (Smoked Chaga Stout 12,5%): Kompleks og spennende nese, fruktig, mørk malt, sjokolade, hint av fat. Den er kompleks også på smak, fruktig med toner av sjokolade, whisky, lakris og fat. Sitter godt i en lang utgang. Et spennende og godt øl!
Så en liten påskehilsen på slutten: Nøgne Ø God Påske (Golden Strong Ale 7.5%): Innbydende nese med fruktige hvete-toner, sitrus, florale toner, krydder og humlehint. Den er fyldig, følger nesen, en god kombinasjon av hveteøl og belgisk trippel, lang og lett bitter utgang. Et forfriskende øl med tyngde, fin i solveggen og til spekemat. 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..