En ny og en relansering fra Nøgne Ø!

En ny og en relansering fra Nøgne Ø, det er alltid interessant!
The Sauce fortjener nemlig litt ekstra oppmerksomhet fordi den nylig har gått inn i basis (kat.6)! Artig når forbrukerne får bestemme hva som skal inn i polets hyller, skjønte jeg det riktig på Nøgne Ø hadde ikke de heller sett den komme.
Som de skriver i en epost: «At THE SAUCE har solgt så bra at det har gjort seg fortjent til fast plass på Polet synes vi er fantastisk morsomt. Hvorfor? Fordi den i utgangspunktet er en norsk tradisjonsøl (dog med en moderne tvist), og enkelte har hevdet at norsk tradisjonsøl ikke er kommersielt nok til å kunne selge i stor skala. Men – det er herved motbevist.»
Nøgne Ø The Sauce er en DDHRAWIPA, proppfull av Nelson og Enigma. Den har en rå og frisk aroma av humle, sitrus, tropisk frukt, urter og kveik. Intens smak av humle, følger nesen, noe preg av barnåler, lang ettersmak. Et øl for humleglade, fin råøl-smaksopplevelse. Godt kjøp.
Så til den utrolig spennende nyheten:
Nøgne Ø Letter of Marque 2020 kommer i spesialutvalget i april (varenummer 12972102), kun 1200 flasker kommer her i Norge. Ølet er en barleywine. En engelsk klassiker lagret på særdeles eksklusive Rivesaltes hetvinstønner (fransk portvin) i 6 mnd. De blir fremstilt på nærmest samme måte som portvin, hvor det blir tilsatt sprit slik at gjæringen stopper. Deretter soler de seg ute i glassballonger under åpen himmel i to år før de lagres på eikefat i flere tiår. Den har 12% alkohol.
Den har en kompleks nese med mørk malt, vinøse og fruktige toner, kaffe, sjokolade, karamell, tørket frukt og et lett krydderpreg. Den er fyldig med god skum, følger nesen med en balansert sødme og komplekse smaker, lang og varmende ettersmak. En skikkelig koseøl i toppsjiktet, gratulerer Nøgne Ø, dere har gjort det igjen! Terningkast 6!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..