Diverse øl til påske + en rødvin.

I dag skal vi se på diverse øl til påske, litt forskjellig inkludert to nye fra Oslo. Som en bonus fra samme importør ser vi også på en spennende rødvin!

Mahr’s Bräu Ungespundet hefetrub Kellerbier: er et tysk brygg klassifisert som kellerbier, dvs. at det ikke er filtrert eller pasteurisert og at det da får et visst rutikk preg. 5.2% alkohol. Ølet har et lett og ledig preg av malt, litt urter, gylne toner av brød. Den er preget av malt også på smak, lett preg av karamell og gjær, litt sitrus og balansert sødme. Lett bitter utgang. Til lyst kjøtt, svin og fisk.
Mahr’s Bräu Pilsner (4.9%): Klassisk nese med malt og humle, sitrus, korn og litt brød. Det er lett humlet på smak, fint skum, godt balansert, klassiskt og fint. Passer til det meste om du er glad i pilsnerstilen.
Rothaus Pils Tannen zäpfle: Klassisk nese med malt, sitrus, hvete og florale toner. Det er godt balansert på smak, følger nesen og sitter godt i klassisk pils-stil. Et forfriskende og fint øl. Fint i solveggen.
Burning Sky Tomorrow, Pale Ale 5%: En nese med lett malt, humle, sitrus, florale toner og krydder. Den er godt balansert med lett fruktighet, noe bitterhet med blomstertoner, sitter godt og strukturert. Til krydret og smakfull mat som grillmat og hamburger.
Vor frelser Pilsevenner (5.5%): Aromatisk og innbydende nese, en del humle, fruktig, malt, sitrus og urter. Den er smakfull, frisk og godt balansert, lett bitter utgang. En artig pils, godt kjøp.
Vor frelser Syndfloden IPA (6.5%): Klassisk og fruktig nese, tropisk, urter, floral, sitrus og humle. Den er smakfull og fruktig, deilig bitterhet, godt balansert og generelt en deilig IPA.

De Angelis Oro Piceno Superiore 2012 kommer fra Marche i Italia, den er produsert på Sangiovese 30% og Montepulciano 70%, den er lagret på franske eikefat og i store eikeliggere (50 hl) i ca. 12-15 md. før tapping. 14% alkohol.
Den har en fin nese med mørke bær, krydder og kjølige urter. Den er lett utviklet på smak, tørr med fin syre og struktur, sitter godt og lenge. En flott kjøttvin fra Marche!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..