Fargerike fristelser – nyheter!

Se på disse fargerike fristelsene, rykende ferske på vinmonopolet!

Twiga Hill 2020 ligger i basis og er inne på de fleste pol. Dette er en Pouch fra Western Cape i Sør-Afrika produsert på Mourvèdre 15%, Shiraz 50% og Cinsault 35%, 14.5% alkohol.
Twiga Hill er en del av porteføljen til Le Grand Chais de France som er en fransk gruppe med forretninger verden over, ett av de mest kjente er J.P. Chenet. Jeg liker denne Pouchen utrolig godt på utseende, innbydende!
Vinen er fruktig med skogsbær, mørke bær, urter, krydder og sjokolade på nesen. Den er smakfull og rund, mye urter, lakris og krydder, god syre, fint balansert og sitter godt. Godt kjøp!
Ramona Lemon Meyer Spritzer og Ramona Ruby Grapefruit Dry Spritzer er to italienske ferdig-spritzer, den ene er med sitron og den andre med grapefrukt som navnet tilsier. De er begge friske og fine, godt skum, god syre og veldig greie alternativer til annen boksdrikke. Forfriskende wine coolers som ikke bikker over i det søte. 
Folk Machine B.Y.O.B Red må være vårens fineste BiB!  Sonoma-fødte Kenny Likitprakong startet prosjektet Hobo Wine Co. i 2002 med å lage to viner uten egen vingård, lastebil, lager eller ansatte. Virksomheten hans har heldigvis utviklet seg litt siden den gang, og Kenny har nå et vineri i Santa Rosa i Sonoma, hvor han lager viner under seks forskjellige brands (Hobo, Camp, Banyan, Folk Machine, Make Work og Ghost Writer).
Blant disse finner vi viner laget av pinot noir, zinfandel, carignan, cabernet sauvignon, valdiguié, chardonnay og chenin blanc. Nesten 80 prosent av druene er økologisk eller biodynamisk dyrket. Mange av vinmarkene jobber de i selv, og druene de kjøper kommer fra nøye utvalgte vinmarker og samarbeidspartnere med samme filosofi som Kenny.
Alle vinene spontanfermenteres, og det gir naturlige og velsmakende viner med lav alkohol. Vinene lages i en europeisk stil, og det brukes i liten grad nye fat. Målet er å lage viner som skal kunne kjøpes og nytes av folk flest.
Denne vinen er produsert på Barbera 8%, Syrah 26%, Carignan 55% og Grenache 11%, 12.9% alkohol.
Fruktig og innsmigrende med mørke bær, rød frukt og et lett krydderpreg. På smak er den fruktig og saftig, frisk og godt balansert, rund med en fint strukturert utgang. En godt balansert og saftig vin, fin amerikaner på boks.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..