To nye årganger av disse Australske godbitene!

Det er faktisk en stund siden jeg har smakt disse nå, jeg har enda til gode å bli skuffet av de!

Some Young Punks ble startet av Col McBryde, Jen Gardner and Nic Bourke  i 2006 med vinen Passion has Red Lips hvor de er  tydelig inspirert av Pulp Fiction og det er en av de to vi skal se på i dag i rykende fersk 2020 årgang!
Vinen er en Shiraz/Cab blend og vinen har 14.5% alkohol. Intens aroma av mørke bær, kjenner at jeg har savnet slike viner i en stund! Mye solbær, bringebær, lakris, hint av røyk og pepper i lukten. Smaken følger aromaen godt og har en fyldig smak av mørke bær og krydder. Saftig i starten, saftig og fin syre og avslutter med en fast og noe søt ettersmak. Dette er en vin jeg setter utrolig pris på, den har rikelig med personlighet.

Etikettene de har på vinene sine speiler hvilke typer de tre vinmakerne er, de har en «punk attitude» om vinen sin og lager viner med skikkelig karisma, personlighet og som er like frekke som etiketten. Selv om de har en tydelig humor er de veldig seriøse når det gjelder vinmaking, de driver i liten skala med tradisjonell produksjon, håndplukking av druer og null filtrering.

Naked on Roller Skates er produsert på Mataro 20% og Shiraz 80%, 14.5% alkohol. Vinen har en intens aroma av mørke bær, rød frukt, krydder, urter og lakris. Smaken er saftig, har mye frukt, kirsebær og krydder, især pepper med en lang strukturert ettersmak. Velbalansert og harmonisk, lett men med en fin tyngde.
Jeg går sjelden naken på rulleskøyter men syns denne vinen var helt ypperlig, passer godt nå på tampen av vinteren, deilig til kraftige gryter og annen vintermat hvor vi bikker over på grillmat.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..