To billige burgundere!

I dag ser vi på to viner til under 110 kroner, det er det ikke så ofte man ser mer!

Patriarche, grunnlagt i 1780, er en av de store aktørene i Bourgogne. Vinhuset har pr. i dag 185 ansatte, og selger ca. 60 millioner flasker årlig til 85 land. Patriarche har også en fantastisk vinkjeller med 3 millioner flasker der den eldste årgangen er fra 1904.

Patriarche Héritage er produsert på Folle Blanche 30%, Ugni Blanc 30%, Colombard 40%. Vinen har et lett eplepreg på nesen, sitrus, urter og florale toner. Den er rund og bløt på smak, har en fin fruktsødme, mangler litt sødme men sitter greit. En helt grei vin og innafor til 105 kroner.

Partiarche Héritage Rouge er produsert på Carignan 30%, Syrah 40%, Grenache 30%. Vinen har et lett bærpreg på nesen, røde og mørke bær, litt urter og krydder, jordsmonn. Den er rund og bløt på smak, god syre og sitter helt greit i munnen. Den er verd 109,90, om enn litt kjedelig.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..