Le Naturel 2020

I dag ser vi på naturvinen Le Naturel 2020, det har vært noen naturviner i det siste. Hva syns dere om det? Interessant?
Uansett, denne spanske vinen kan absolutt være noe å se på hvis du er interessert i å smake en organisk vin uten tilsatt sulfitter osv.

Aroa Bodegas  ansees som en pioneer innen miljøvennlig vinmaking i DO Navarra, vingården ligger i Yerri Valley og har god påvirkning fra havet på ene siden og beskyttelse fra fjellene rundt.

Som nevnt; vinen er høstet på organiske druer fra vinmarker som håndteres på gamle metoder hvor man lar naturen selv gjøre jobben. Det samme gjelder produksjonsmetoden hvor de filtrerer så lite som mulig, tilsetter minst mulig osv. (Husk at når man har vin uten tilsatt sulfitter er det enda viktigere enn vanlig å lagre den i en stabilt kjølig temperatur, vin skal aldri lagres varmt!)

Vinen er produsert på 95% grenache og 5% merlot,

Vinen har en fruktig og frisk aroma av ferske røde og mørke bær, skogsbær, litt florale toner, hint av krydder og jordsmonn. Den er fruktig på smak, god fylde og syre samt lette tanniner. En lettdrikkelig vin som likevel viser litt tyngde i en god ettersmak.
Passer godt i gryter, ulike kjøttretter og til ost.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..