Diverse til grillmat.

I dag ser vi på litt forskjellige viner som passer til litt kraftig mat, gjerne grillmat… Litt italiensk og litt fransk.

Tezza Valpolicella Ripasso Superiore 2018: Den har et fint preg av mørke bær, rød og tørket frukt, urter og hint av vanilje. Den er fruktig med god syre, leskende og bærpreget, frisk og tørr ettersmak. Godt kjøp.

Tezza Amarone della Valpolicella 2016: Den har en nese med røde og mørke bær, litt syltetøy, tørket frukt, hint av fat. Den er fruktig med et lett krydderpreg, rund med fin syre, lett bitterhet i utgangen.

La Palazzetta Rosso di Montalcino 2018: Røde og mørke bær, krydder, florale toner, urter, hint av fat. Den er rik på smak, god fylde og syre, tørr og lett strukturert utgang. En smakfull og fin vin, godt kjøp.

Dom. Pichard Madiran 2012: Lett utviklet nese med mørke bær, krydder, rød syltet frukt, tørket frukt, hint av fat og stall. Lett utviklet også på smak, den er tørr med god syre og struktur, lang og fast utgang. Drikk nå med dekantering, tåler noen år til i kjelleren.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..