Bobler til maidagene.

Bobler til maidagene? Look no further!

Marqués de Monistrol Brut har fått på seg sommerdrakt! Den er ren og fruktig på nesen, epler, sitrus, florale hint og urter. Den er tørr og frisk på smak, følger nesen, sitter greit. En fin billig-cava.
Etike Ti Amo Spumante Brut er utrolig fin med sitt keramikkhjerte. Den har en fruktig nese med epler, pære, sitrus, florale toner og urter. På smak er den fruktig uten å bli for søt, fin syre, sitter greit. En fruktig og fin Spumante!
Castelmondo Prosecco Rosé Brut 2019 (kommer 5.5): Vinen har en fruktig nese med røde og mørke bær, bringebær, grapefrukt, urter og florale hint. Den er fruktig og følger nesen, balansert sødme/syre, sitter godt. En velbalansert rosa Prosecco!
Champagne André Legrand Brut: Vinen har en frisk og fin aroma med tydelig gjærpreg, modne epler, sitrus og minerale hint. Den er tørr og elegant på smak, frisk med florale toner og kjeks i bakgrunnen. Ikke kims av Norges nest-billigste champagne, den er absolutt verd prisen og litt til! Kjøp to! 
Charles Mignon Premium Reserve Brut kommer både i vanlig, liten og stor størrelse. Den har en fin aroma med preg av eple, sitrus, litt florale og dropsaktige toner. Den har god mousse og fin syre, fruktig preg av gule epler, litt brød, grapefrukt og honning. Passer godt som aperitiff og til koldtbord. Meget godt kjøp.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..