Sommerens beste BiB`er!

I dag ser vi på det som går for å være polets beste BiB`er, stemmer påstanden? De koster litt mer enn de fleste andre… Vi ser på 3 BiB`er fra Domaine La Pascerette des Vignes!

Domaine La Pascerette des Vignes er en ganske så ny vinprodusent og som lanserte sin første vin i 2014. I den lille landsbyen Sologny driver Céline Robergeot-Cienk og mannen 3,5 hektar med vinmarker, i tillegg til 11 hektar med beitemarker for sauene sine.
Vinmarkene fordeler seg på 1,9 hektar med Chardonnay, hvorav en parsell har over 100 år gamle vinstokker. 1,7 hektar er beplantet med 60 år gamle Gamay vinplanter og 0,85 hektar med Pinot Noir.

Dom. La Pascerette des Vignes Macon Milly-Lamartine Gamay 2017: Vinen har et et fruktig preg på nesen, røde og mørke bær, florale toner og hint av urter. Den er frisk og fruktig, god syre, følger nesen med et fint preg av jordsmonn, sitter godt og tørt i utgangen.

Dom. La Pascerette des Vignes Bourgogne Pinot Noir: Frisk nese med røde bær, bringebær, kirsebær, florale toner og urter. Den er saftig med god fylde og syre, lang og deilig ettersmak med god tørrhet og struktur.
La Pascerette des Vignes Mâcon-Villages: Frisk og fruktig nese med gul frukt, epler, sitrus, hint av mineraler. Den er frisk og fyldig på smak, følger nesen, god og harmonisk syre, konsentrert frukt og en lang utgang.
Det er farlig å si at disse er de beste Bag in Boxene på Vinmonopolet når man ikke har smakt alle, men det kan neimen ikke være langt unna… Anbefales!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..