Nyheter fra Nøgne Ø!

Vi ser på nyheter fra Nøgne Ø igjen, de skuffer altså aldri! Disse ble sluppet på markedet i går, ølene pleier å bli fort borte, så her er det førstemann til mølla.

Nøgne Ø Archipelago (Belgian Blonde): Innbydende og frisk nese med malt, hvete, korn, sitrus og krydder. Den er smakfull og rund på smak, følger nesen med et mildt og lett krydret preg, sitter godt. En meget godt balansert og matvennlig øl, godt kjøp!
Nøgne Ø Banyan by The Sea (Surøl): Innbydende og funky nese, godt preg av rabarbra, druer, sitrus, gress og fat. Den er rik på smak, god syrlighet, hint av eddik, sitter godt og lenge. En spesiell og godt balansert surøl.
Nøgne Ø Opal Skies (Surøl): Spesiell nese, funky, syrlige toner av plomme og sitrus. Den er smakfull og fin på smak, god syrlighet, tørr og frisk ettersmak. Mye smak for pengene!
Nøgne Ø Chill Haze (New England Session IPA, butikk øl): Frisk og fruktig nese med tropisk frukt, florale toner, sitrus og urter. Den er frisk med lett frukt og bitterhet på smak, godt skum, fin utgang med sitrusfrukt. Et forfriskende og smakfullt butikkøl.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..