To nye årganger til våren!

I dag ser vi på to nye årganger av en klassisk fransk rosè, og en deilig tysk Kabinett!

Ch. d´Esclans Whispering Angel 2020 er den klassiske vårvinen mange bare må ha med seg årets årgang av, og det skjønner jeg! Denne provencevinen er produsert på Syrah 13%, Rolle 8%, Carignan 9%, Cinsault 17% og Grenache 45%, 13.5% alkohol. Vinen har en frisk og fruktig nese med røde bær, kirsebær, mørk frukt, florale toner og urter. Den er fruktig og fyldig på smak, en lett fedme godt balansert av god syre, en konsentrasjon som varer helt ut i en lang utgang. En smakfull og god rosè også i år, godt kjøp!
Moselvinen Karthäuserhof Bruno Riesling Kabinett Feinherb 2020 er også ute i ny årgang, med sine 12 gram sukker per liter og 11% er dette en fin og anvendelig matvin, prøv til asiatisk og sushi. Ferske epler på nesen, sitrus, florale toner og hint av mineraler. Den er fruktig og fyldig, meget godt sødme/syrebalansert, sitter godt og lenge. En fersk og velbalansert Kabinett til en god pris.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..