Et godt knippe rosèviner til vår og sommer!

I dag ser vi på et flott utvalg rosèviner til våren og sommeren.

Zenato San Benedetto Rosato 2020: Aromatisk og fruktig nese, røde bær, epler, sitrus og hint av urter. Den er rund, typeriktig, fint bærpreg, god syre, sitter godt og tørt. Et flott bidrag til jungelen av rosèvin, verd prisen. Matvennlig. Prøv til kylling, kalkun og svin.

Ultimate Provence: Vinen har en frisk og fruktig aroma, røde bær, litt sukkertøy, florale toner og urter. Den er rund og bløt, men likevel frisk, noe fedme i en fin struktur som sitter greit lenge. Elegant og lett mineralsk rosè som passer til mye sommermat!

Gustave Lorentz Pinot Noir Rosé 2020: Lett og fruktig nese, bringebær, rips, lett krydder og urter. Den er syrefrisk på smak med et fint bærpreg, følger nesen ut i en tørr utgang. En allrounder som passer til det meste.
Dom. Bois de la Neuve 2020: Frisk og fruktig nese, aromatisk, røde bær, sitrus, fersken og urter. Den er rund, fruktig og syrefrisk, smakfull, sitter godt med delikate bær og en lett bitterhet i utgangen. Godt kjøp.

Ferme Saint-Roux Friponne Rosé 2019: Fruktig nese med et fint urtepreg, florale toner og lett urtepreg. Rund og smakfull, fin frukt og syre, fint bærpreg ut i en lang og lett krydret utgang.

Tommasi Baciorosa Appassionato Rosé 2020: Fruktig og bærpreget nese, bringebær, jordbær, rød frukt, kirsebær og florale toner. Den er smakfull, fruktdrevet med god syre, sitter godt og ganske lenge. En fruktig og fin rosè som nok vil falle i smak hos mange, godt kjøp. Deilig alene og til lyst og rosa kjøtt.
Ten. Ulisse Rosé: Ganske kompleks nese, frisk og fruktig, røde bær, floral. Den er fruktig med et ferskt fruktpreg, fin fylde og syre, lett strukturert og lang utgang. En smakfull og god rosè, strukturert nok til å tåle litt tid i kjelleren men drikkes også godt nå.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..