Friske og flotte likører!

Disse flotte likørene kom på Vinmonopolet i mars, og jeg skal hvert fall ha en iskald flaske av hver klar til varme dager i sommer!

The Natural Limoncello (tilleggsutvalget:12829302) er en smakseksplosjon laget med skallet (toppen av skallet) av økologiske-sitroner fra Sorrento (Italia).
Dette gir ekstra kompleksitet og dybde med krydder. Maserasjon tar minst to uker og blandes hver dag for smakbinding. Sirupen er laget med fruktose og føles mye mindre klissete i munnen enn sukrose eller glukose og den inneholder halvparten av kaloriene! Den fine Limoncello har en ‘Il Collarino’ eteriske oljebobler fra skallet av sitronen i flaskehalsen. Dette fine oljelaget er den perfekte indikasjonen på høy kvalitet og naturlig karakter!

The Natural Orancello (tilleggsutvalget: 12829302) laget med skallet (toppen av skallet) av økologiske-appelsiner fra Sør-Afrika.
Dette gir ekstra kompleksitet og dybde med krydder. Ellers er den produsert på samme måte som sitronlikøren over.

Jeg syns begge er utrolig smakfulle, de er konsentrerte og smaker ekte naturlige råvarer og er godt balanserte på sødme/syre/bitterhetsfronten. Disse er deilige å nyte iskalde som avec på en varm sommerdag, eller som ingrediens i cocktail. Prøv 4 cl toppet med musserende vin for eksempel, flott som aperitiff!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..