Tre Crèmanter kledd i Norges drakt til nasjonaldagen!

Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2019, Delorme Crémant de Bourgogne Brut 2018 (magnum) og Delorme Crémant de Bourgogne Rosé Brut kommer nemlig kledd i en Limited edition med de norske fargene på flaskene. Perfekt til feiring av nasjonaldagen, enten den feires hjemme med få, storfamilien eller ute.


(fjorårets design) 

Andrè Delorme gjorde noe så sjelden som å etablere vinhuset sitt i 1942, midt under andre verdenskrig, da han kom skadet hjem fra fronten. Navnet ble fort synonymt med kvalitetsvin.
Sønnen til Andrè tok etter hvert over firmaet og fortsatte driften, i 2005 tok Eric Piffaut fra Veuve Ambal over og oppgraderte både utstyret og metodene for utvikle vinen enda et steg i positiv retning.
I dag samarbeider Delorme med Domaine de la Vigne au Roy og Domaine Les Vignes de l’Ange og har derfor et enormt utvalg druer.

Blanc de Noirs har en aroma med røde bær, eple og sitrus, noe kjeks og mineralske hint. Fruktig på smak med røde bær og sitrus, hint av kjeks og mineraler, sitter godt i munnen.

Rosèen har en aroma preget av røde bær og frukt, eple og sitrus, hint av brødbakst. Den er saftig og kremet på smak, følger nesen med god syre og et hint av brøddeig i ettersmaken.

Magnumen er frisk og fruktig på nesen, epler, sitrus, hint av røde bær og bakst. Den er fruktig også på smak, godt sødmebalansert med fin syre, tørr utgang. En flott magnum av en Crèmant, godt kjøp!

Perfekte å servere til alskens koldtbordmat! Finnes på de fleste vinmonopol (kat. 1 og 4)!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..