To kanonballer til grillingen i sommer!

I dag skal du få to kanonbra tips til grillmaten: Cannonball Merlot 2017 og Cannonball Cabernet Sauvignon 2017!

Vinhuset er rimelig ungt i…vinår..? Det ble etablert i 2006 av et team med folk med lang bakgrunn i vinbransjen. Det er ingen selvmotsigelse å være leken, seriøs og kvalitetsbevisst på én gang. Dette er selve symbolet og filosofien folkene bak Cannonball ønsker å formidle. De hadde et mål om å lage den beste Sabernet Sauvignon vinen fra California til under 20$, det klarte de rimelig fort, og de begynte å utvide vinlinjen sin… Laget av en av Californias mest berømte vinmakere, Dennis Hill.

Merloten (Trad. vinifikasjon i temperaturkontrollerte ståltanker. Minimum 1 års modning på flaske) har en intens og fruktig nese, deilige toner av mørke bær, kirsebær, plommer, blåbær, varme krydder og hint av fat. Den er konsentrert og rik på smak, moden med bløt frukt, god struktur og en lang og deilig ettersmak med fine krydder og fat. En utrolig flott Merlot.

Caberneten (14-20 md. fatlagring. 45% ny eik, 80% fransk eik.) har en innbydende nese med mørke bær, solbær, skogsbær, krydder, sjokolade og fat. Den er fruktig og fyldig, følger nesen, god syre, gode tanniner i en lang utgang. En deilig Cabernet som er moden og rund, men tåler noen år til i kjelleren.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..