Carlin de Paolo Piemonte Barbera

Carlin de Paolo Piemonte Barbera er en BiB som kommer fra et vinhus jeg skal kikke litt nærmere på i Vin&Brennevin, jeg har nemlig smakt en del av vinene deres som ikke finnes på Vinmonopolet også! Men vi starter med denne boksen:
Det familiedrevne vinhuset drives i dag av fjerde generasjon, Giancarlo og Davide, barnebarna til Paolo som grunnla det. Navnet på vinhuset kommer fra Paolo og sønnen Carlo, som hadde kjælenavnet Carlin. Gutta driver ikke vingården selv, de har god hjelp fra sine foreldre, samt de to småbrødrene sine.
Vinen er Barbera, den har 12.5% alkohol og under 3 gram sukker per liter.
Vinen har en frisk og fruktig nese, kjølige mørke bær, kirsebær, florale toner og krydder. Den er syrefrisk og lett strukturert på smak, saftig og lang utgang med urter og krydder. En saftig og flott Barbera på BiB, meget matvennlig. Jeg gleder meg til å smake litt flere viner fra dette vinhuset!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..