Vi fortsetter med grillviner…

Og i dag ser vi på to viner fra Bogle Vineyards!

Bogle-familien har dyrket vin i Clarksburg, litt sør for Sacramento, siden 60-tallet. I dag har de kontakt med vinbønder i ulike deler av California, fra Monterey i sør til Mendocino County i nord. De får sine beste Pinot Noir-druer fra Russsian River og Monterey.
Bogle jobber intensivt med ulike ‘sustinable certificates’ og er både ‘California Sustaineble Certified’ og ‘Certified Green’.
Bogle etterstreber druetypiske viner, og gjennom sin spredte vinmarksprofil har de et stort grunnlag for å lage konkurransedyktige viner.
Vinmakerteknikken er klassisk Californisk uten at det blir ‘for mye’.

Bogle Cabernet Sauvignon 2017: Druene kommer fra Lodi, Monterey og Clarksburg, og høstes i flere omganger. Klassisk vinifikasjon i åpne tanker med skallkontakt. Vinen har ligget 12 mnd. i et år på gamle amerikanske fat før tapping på flaske. Vinen har en innbydende nese med mørke bær og frukter, krydder, fat, vanilje og et hint av tobakk. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og lett krydret og strukturert utgang. En smakfull og god Cabernet, godt kjøp.
Bogle Old Vine Zinfandel 2017: Druene kommer fra 60 – 80 gamle vinstokker i Lodi og Armador County i Sierra Foothills. Faktisk så er det i disse områdene du finner de eldste vinstokkene på druen Zinfandel i California. Druene knuses og gjennomgår fermentering før lagring på gamle amerikanske eikefat i 12 mnd. før tapping på flaske. Mørke bær, moden frukt, lett krydder, fat og noe jordsmonn på nesen. Den er fyldig og fruktig på smak, god syre, konsentrert og lang utgang med et fint fatpreg. En godt balansert zinfandel, rik på smak. Godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..