Et knippe sommerviner

Deilige og friske sommerviner står på programmet i dag!

Reverdy & Fils La Villaudière Sauvignon Blanc 2019  er som navnet tilsier en ren SB. Den er fruktig og frisk på nesen med epler, sitrus, urter, gress og florale hint. Den er smakfull og rund på smak, god syre, følger nesen, sitter godt. En godt balansert Sauvignon Blanc, meget godt kjøp, mye vin for pengene!
Dom. de la Villaudière Sancerre 2019 er en ren Pinot Noir. Den har et fint preg av røde bær, jordbær, røde frukter, urter og sitrus på nesen. På smak er den rik på smak, rund med en god syre, tørr utgang som sitter godt. En lett strukturert og god rosè, godt kjøp.
Epicuro Zinfandel 2020 rosè: Aromatisk nese, fruktig, floral, lett preg av  røde bær og sitrus. Den er fruktig, rund og lettdrikkelig med en lett fedme og syre. Den kunne vært litt tørrere, men en fin drikkevin.
Farmers Market White er produsert på Chardonnay 80%, Fiano 20%. Den fruktig på nesen, epler, pære, florale toner og urter. Den er fruktig også på smak, rund, lett syre, hint av mineraler i utgangen. En økologisk, lett sødmefull hvitvin, helt grei til prisen.
Farmers Market Rosé er produsert på Negroamaro 100%. Lukter røde bær, lett moden frukt, sitrus og urter. Den er fruktig og rund på smak, følger nesen med et fint bærpreg, ganske tørr utgang. Helt grei billig-rosè til den prisen.
Cameleon Bonarda 2020 er en argentinsk rødvin produsert på druen Bonarda. Den har en nese med mørke bær, skogsbær, rød frukt, florale toner og urter. På smak følger den nesen, et fint fruktpreg, tørr og lett strukturert utgang. En ukomplisert rødvin, helt grei å ta med på tur å nyte til grillmaten.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..