Marques de Casa Concha Cabernet Sauvignon 2018

Marques de Casa Concha er en tittel, den ble tildelt familien Concha y Toro i 1718 av Kong Felipe V av Spania, som en hyllest til dette ble serien med samme navn lansert på 70-tallet. Den blir produsert bare i begrenset kvantitet og hver vin produseres bare fra en vingård spesielt utvalgt for druesorten. (Du kjenner garantert til Casillero del Diablo Reserva Cabernet Sauvignon som er en mye kjøpt vin i Norge) Jeg har smakt den nye årgangen av Marques de Casa Concha Cabernet Sauvignon 2018:

Druene (Cabernet Sauvignon 86%, Cabernet Franc 10%, Petit Verdot 4%) er håndhøstet og lagret 18 måneder på franske eikefat, 40% nye og 60% 2 år gamle. Den har 13.5% alkohol.

Vinen har en aroma av mørke bær, særlig kirsebær, solbær og litt blåbær, lett jordlige toner og fat. Smaken er rund og fyldig og følger lukten, en del eik og strukturerte tanniner. Dette er en skikkelig fyldig og fin kjøttvin, ypperlig nå i disse grilltider. Et lite tips: Hvis du eller noen du kjenner er glad i Rioja er denne et artig og prisvennlig alternativ på andre druer.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..