Deilige sommerviner fra Rheingau.

I dag ser vi på en fin liten trio pluss en BiB fra Rheingau i Tyskland!
Vinene kommer fra vinhuset August Eser, hvor den 10. generasjonen i familien Eser, Dodo Freiherr zu Knyphausen og hans kone Desiree Eser Freifrau zu Knyphausen, driver familiegården videre i Ostrich-Winkel, som ligger i Rheingau utenfor Wiesbaden i Tyskland. Bygningen de har hovedkvarter i ble bygd i 1680 og ligger midt i gamlebyen i Oestrich. De er medlem av VDP og har ca. 11 hektar vinmark hvor de produserer Riesling og Pinot Noir.
August Eser Riesling Sekt brut: Frisk og fruktig nese, epler, sitrus, florale hint og mineraler. Den er fruktig og frisk også på smak, godt balansert med god syre, sitter godt og tørt. En lett strukturert og god Sekt, godt kjøp!
August Eser Pretty in Pink Spätburgunder Rosé Trocken: Fruktig og typeriktig nese, mørke bær, rød frukt, hint av urter. Den er rund, fruktig, godt balansert med god syre, sitter godt med en tørr utgang. En klassisk og velbalansert tysk rosè.
Ideen til August Eser In Cod We Trust er skapt i samarbeid med den kjente kunstneren «PØBEL». «PØBEL» er kjent for sine kraftfulle budskap hvor kunstneren gjennom sin gatekunst tar urbane elementer ut i utsatte nordområder og gjennom dette får oppmerksomhet på og setter viktige spørsmål på dagsorden. Mange verk kan sees på husvegger, nedlagte fabrikker eller fiskevær og Pøbel har ved flere anledninger oppnådd meget gode resultater gjennom sitt fokus. Kunstneren har høstet internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse for sitt samfunnsengasjement.
Vinen kommer i en praktisk literflaske.
Den er frisk og fruktig på nesen, epler, sitrus, florale toner og hint av gummi. På smak er den fruktig og rund, god syre og fylde, sitter godt og tørt. En fruktig men tørr og fint strukturert Riesling, godt kjøp!
August Eser In Cod We Trust BiB er noe tørrere enn flasken.

Produktene er tilsendt

En kommentar om “Deilige sommerviner fra Rheingau.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..