Et knippe flotte viner til i sommer!

Her skal du få et knippe digge viner til i sommer, grillviner selvfølgelig, men også en deilig musserende. Man trenger da aperitiff også!

Martinolles Crémant de Limoux Brut 2017: Frisk nese med epler, sitrus, lett parfymerte toner, blomster og kjeks. Den er fruktig på smak, lett utviklet, god syre, tørr utgang. En fin billig-crèmant med balansert sødme, godt kjøp.
Trapiche Pure Malbec 2019: Innbydende nese med mørke bær, kirsebær mørk frukt, plommer, krydder og urter. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og deilig utgang. En konsentrert, bæpreget og fin Malbec til en god pris.
Trapiche Malbec Reserve 2019: Fruktig nese med røde og mørke bær, krydder og hint av fat. Den er fruktig på smak, godt konsentrert og god syre, tørr og lett strukturert utgang. Her får man mye for pengene, en fruktig og noe strukturert rødvin. Meget godt kjøp!
Seghesio Sonoma Zinfandel 2019: Vinen er fruktig og intens på nesen, modne mørke bær, lett preg av jordsmonn, krydder og fat. Den er konsentrert og fyldig på smak, godt balansert med fin sødme og syre, bløte tanniner, varm og fast ettersmak. Godt integrert alkohol. En fabelaktig Zinfandel i basis!
Migration Russian River Valley Pinot Noir 2018: Deilig og innbydende preg av røde og mørke bær, bringebær, florale toner, krydder og urter. Den er rund med fin fylde og syre, lett tanninrik og tørr utgang. En Pinot med lett fruktsødme og en matvennlig tørrhet i utgangen.
Greenwing Columbia Valley Cabernet Sauvignon 2018: Lett modent fruktpreg på nesen, mørke bær, florale toner, krydder og fat. Den er tørr med god syre og en fasthet som går hele veien ut i en lang utgang. En fint balansert og strukturert Cabernet.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..