Variert godtepose rosè

I dag ser vi på en variert godtepose av rosèvin pluss polets tredje-billigste Barbera!

Masi Rosa dei Masi 2019 er produsert på druen Refosco, 15% av druene som er i vinen er tørket i 50 dager i klassisk Masi-stil. 12.5% alkohol og 4.2 gram sukker per liter. Den er fersk og fruktig på nesen, godt bærpreg og rød frukt, kirsebær og hint av krydder. Den er konsentrert og fyldig på smak, rund med fin syre, sitter godt. En fruktdrevet og smakfull vin, godt kjøp.
Moillard Beaujolais Rosé 2019 er som navnet tilsier fra den franske regionen Beaujolais, den er ikke overraskende produsert på 100% Gamay. Den har 13.5% alkohol og under tre gram sukker per liter. Den har en lett nese med røde og mørke bær, rød frukt og urter. På smak er den syrefrisk, lett bærpreget, fin fylde og en utgang som sitter godt. Mye vin for pengene.
Orso Vino Rosato 2020 er en Piemontevin basert på Nebbiolo. 12.5% alkohol og 5 gram sukker per liter. Fruktig og innbydende nese med mørke bær, kirsebær, rød frukt, florale toner og urter. Den er fruktig og konsentrert på smak, god syre, lang og smakfull utgang. Piemonte rosèer kan være utrolig flotte og smakfulle saker, som denne!
Wongraven Senza Compromesso Piemonte Rosato 2019 er også en Piemontevin, denne fra Wongraven og med 100% Nebbiolo. 12% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Vinen har en frisk og fruktig nese, røde bær, kirsebær, krydder og urter. Den har en syrefrisk stil, konsentrert med lett fruktighet, rund og elegant utgang med noe mineraler i utgangen. En flott og tørr matvin.
Luca Fiori Vittoria Piemonte Barbera 2020 er som overskriften sier polets tredje-billigste Barbera! 12.5% alkohol og 3 gram sukker per liter. Vinen har et fint og fruktig bærpreg på nesen, mørke bær, kirsebær, florale toner og urter. Den er fruktig også på smak, god syre og fylde, sitter godt. Det er sjelden en finner denne kvaliteten for under 100 kroner, meget godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..