Her er det du trenger til festen på lørdag!

Bobler, rosè og vin til grillmaten, her er lista du trenger til en flott og sommerlig lørdag.

Lords MCC Rosé er vår boblende aperitiff! Lord`s Winery holder til i McGregor valley i Sør-Afrika, det ble etablert i 2003 av Jacie Oosthuizen etter å ha studert vitikultur. Det drives i dag av et flott og familiært team. Vinen er frisk og fruktig, fint bærpreg, epler, hvit steinfrukt og hint av autolyse. Den har et lett modent preg på smak, god mousse, tørr og frisk. Lang utgang. En spennende vin for de som vil prøve litt «andre» bobler!

Toucas Vinho Verde 2020 er en ny portugisisk rosè, en Vinho Verde. Denne tar vi når vi spiller Kubb eller driver med andre spill i hagen før maten. Kan også brukes i sangria. Den har en lett nese med røde bær, epler, sitrus, florale toner og urter. Smaken er lett, syrefrisk med noe frukt, følger nesen med en litt kort utgang.
Ten. Gorghi Tondi Rosa dei Venti Nerello Mascalese er en Siciliansk rosè, nyhet, produsert på Nerello Mascalese. Frisk og fruktig nese, mørke bær, florale toner, lett krydder og hint av mineraler. Den er tørr med et fint fruktpreg, godt balansert, god syre og en frisk utgang. Deilig til forretten med fisk og sjømat, eventuelt antipasti.
Vi har kommet til grillmaten, Cocoon Zinfandel 2018 er perfekt til grillet kjøtt av alle slag. Vinen har en nese med mørke bær, ganske aromatisk, mørk moden frukt og vanilje. Den er bløt og behagelig i munnen, har et modent fruktpreg, god sødme, ok syre, lette tanniner. En zinfandel i en litt enkel stil, ukomplisert kosevin, men god pris.
Destination France Rosé er ypperlig å ta med seg på tur! Dette er en lettdrikkelig og fin rosè, tørr med en fin fruktighet.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..