To nyheter på ølfronten

I dag ser vi på to nye øl, to deilige godbiter fra Ægir!

Paradisi er en Grapefrukt Pale Ale, den har 4.7% alkohol og er derfor butikkøl. Jeg tenker at grapefrukt og pale ale passer ypperlig, grapefrukten har jo både syre og bitterhet, perfekt for den øltypen. Den har en meget innbydende nese, godt preg av sitrus og grapefrukt, humle og tropisk frukt. Den er frisk og smakfull, lettdrikkelig men en lett tynge av grapefrukt og humle, fin bitterhet i utgangen. Et meget godt og vellykket butikkøl!
Ægir Joda, Neipa! New England IPA er som navnet tilsier en NEIPA, 7% alkohol. Frisk og fruktig nese, tropisk frukt, humle, sitrus, florale toner og urter. Den er utrolig smakfull og konsentrert, en fruktbombe på smak, god syre og bitterhet, balansert utgang med godt skum. En utrolig flott øl, meget godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..