Tre skummende nyheter til.

Vi ser på enda flere skummende nyheter i dag!

Poppels Mango Passion Sour Fruit Ale var en av nyhetene som ble tatt inn på mitt lokale Vinmonopol den 5. mai, senere samme dag fortalte butikksjefen til min mann at det jammen hadde blitt solgt overraskende mange bokser av den på kun et par timer… Der hadde Vinhøna vært ute å tipsa vet du, flere i «craftbeer» snapgruppa hadde vært på handel! For ja, jeg hadde tipset om at dette var løp og kjøp.
Ølet har en utrolig flott og innbydende nese, fruktig, pasjonsfrukt, mango, sitrus, hint av malt og urter. Det er like hazy som en appelsinjuice, fyldig og deilig på smak, fruktig med en meget godt balansert syre, lang ettersmak. Et veldig godt balansert og fruktig øl, meget godt kjøp!
Marlobobo In The Park Before Dark er et flott mjød produsert på lokal honning og solbær, 10%. Innbydende og deilig nese, fruktig med godt preg av solbær, honning og vanilje. Smaken er kompleks og spennende, den følger nesen med en fin syrlighet, godt integrert alkohol. Meget godt balansert og smakfullt mjød.
Brewdog Duopolis er en Oat Cream Double Dry Hop IPA i butikkstyrke. Den har en fruktig nese med humle, tropisk frukt, malt og urter. Ølet er smakfullt og følger nesen, en behagelig og kremet bitterhet, sitter godt til å være butikkøl. En smakfull og fin øl!

Produktene er tilsendt

2 kommentarer om “Tre skummende nyheter til.

  1. Omg… dette vær desidert verste ølen jeg har smakt…Sur, som eddik, litt mango smak… lukter eddik… terningkasts -1… eller 0…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..