Roots Drostdy Hof Chardonnay

Roots Drostdy Hof Chardonnay kommer i PET-flaske, hendig til sommerens turer!
Drostdy-Hof ble stiftet i 1804 og ligger i Tulbagh dalen, en frodig og fruktbar dal omgitt av fjellkjeden Witzenberg. Eiendommens vakre hus som også pryder etiketten, er designet av den kjente franske arkitekten Louis Michel Thibault. Huset ble ferdigstilt i 1806.
Druene kommer fra Stellenbosch, Malmesbury og Franschhoek. Vinpantene ble plantet mellom 1989 og 1999, og ligger på sør og sør-vestlige åsider, 100 til 250 meter over havet. Man kunstvanner ikke, og derav er uttaket naturlig lavt. Dette gir mer konsentrert druemateriell. Høsting tokk plass i midten av februar til begynnelsen av mars. Druemusten har gjæret på ståltanker. Det er en liten kontakt med eik for å gi rikere aromabilde, struktur og lengde.
Vinen har en frisk og fruktig nese, fint preg av gule frukter, hvit steinfrukt, sitrus og hint av urter. Den er fruktig også på smak, rund, relativt god fylde og syre, tørr utgang. En overraskende god billig-PET! Denne tar jeg lett med meg i sekken i sommer!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..