Rosa trio!

Deilig rosa trio av nyheter i dag!

Raddeck Rosé 2020: Vinen har en fruktig og intens nese, bringebær, jordbær, sitrus og florale toner. Den er rik på smak, rund, god syre og en lang ettersmak. En godt balansert og smakfull rosè! Mye smak for pengene.
Orsogna Lunaria Pettirosce Cerasuolo d’Abruzzo 2020: Kompleks og interessant nese, røde frukter og bær, jordbær, bringebær og sitrus. Den er konsentrert og rik på smak, fin bærsødme og god syre, lett strukturert utgang. En artig og smakfull vin, godt kjøp!
Dom. Graveirette Ju de Vie Rosé 2020: Aromatisk nese, fruktig, røde og mørke bær, lett preg av mineraler. Den er fruktig og rund på smak, en lett fedme balanseres av frisk syre, lett strukturert utgang. En fint balansert og smakfull rosè.

Her er det bare å finne seg en favoritt, tre flotte og smakfulle rosèviner.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..