Øl og andre godsaker fra Oslo Brewing!

Masse nye godsaker fra Oslo Brewing i dag, dette Oslobaserte bryggeriet imponerer!

Disse er nye og inneholder frukt produsert i Norge:

Oslo Brewing Berry Blonde (lys blonde): Den er fruktig på nesen, bringebær, jordbær, malt og humle. Frisk og god smak som følger nesen, den er lett men med en fin og bærpreget tyngde. Deilig sommerøl.

Oslo Brewing Peaches & Cream IPA: Innbydende nese med hvit steinfrukt, tropiske toner, malt, humle og sitrus. Godt balansert smak, lett fruktighet i harmoni med humlebitterhet, tørr. Smakfull og god.

Oslo Brewing Head in the Clouds Pilsner: Fruktig nese med sitrus, multer og malt. Den er frisk med et fint og klassisk pilspreg, men med et ekstra fruktig og sitruselement som gjør seg godt. Godt balansert og vellykket øl.
Oslo Brewing Summer Love (surøl, butikkstyrke): Frisk og fruktig nese med tropisk frukt, pasjonsfrukt, mango, sitrus og malt. Den er godt balansert, syrlig og frisk på smak. En smakfull butikkøl.

Oslo Brewing Jamie&Ginger (cocktail-surøl, butikkstyrke): Innbydende nese med sitrus, ingefær, lett krydder og malt. Den er smakfull og lett kompleks, god syre, lett fatpreg i en lang utgang. Et supert butikkøl, godt kjøp!

Oslo Brewing / Empress Ficus Zing (alkoholfri mjød): Fruktig nese med fiken, ingefær, sitrus og krydder. Den er lett sødmefull på smak, godt krydderpreg og en varmende utgang.

Oslo Brewing / Empress Woodland (alkoholfri mjød): Floral og fruktig nese, krydder, litt skog og te. Den er smakfull og kompleks, krydret med blomster og honning.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..