Råsa nyheter!

4 deilige råsa nyheter i dag:

Raphaël Midoir kultiverer 27 hektar vinmark i Chemery i hjertet av Loire, han er 5. generasjon vinmaker på familiegården. De har 20 hektar med grønne druer, 7 med røde.

«My wines are my own reflection, as they are modelled by climate of our regions, age of the vines, labour of the soils, and of course respect of the necessary time for their transformation and maturation» –Raphaël Midoir

Raphaël Midoir Crémant de Loire Rosé: Vinen har fruktig og innbydende nese, mørke bær, sitrus, hint av urter. Den er fruktig og smakfull, god syre, krydret og spennende utgang. En artig musserende Cabernet Franc, sitter godt og strukturert.
Raphaël Midoir Pinot Noir Rosé 2020: Frisk og fruktig nese, urter, krydder, sitrus og jordsmonn. Den er fruktig og rund på smak, god syre, rund, godt balansert og sitter godt. En smakfull og god rosè fra Loire!

Disse vinene kommer fra Domaine du Colombier i Tillieres, vest i Loire. Her driver Jean Yves Bretaudeau som 4. generasjons vinmaker i familien som har Domaine du Colombier. De har 33 hektar vinmark og produserer ca. 80-90.000 vinflasker i året. Mange av vinmarkene er eldre og opp til 90 år gamle.

Jean-Yves Bretaudeau La Perle Rosé: Innbydende og fruktig nese, rød moden frukt, jordbær, hint av urter og krydder. Den er fruktig og rund på smak, fin fylde og sødme, god syre, balansert struktur i ettersmaken. En fin semi-tørr musserende, god til jordbær og oster.
Jean-Yves Bretaudeau Cabernet Franc Rosé 2020: Fruktig nese med mørke bær og urter, florale toner og sitrus. Den er strukturert med god syre, lett fruktighet, tørr og matvennlig utgang. Flott vin til vegetar!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..