Enda flere rosèviner.

Vil det ingen ende ta med disse rosèvinene?? Nei det er faktisk et helt enormt antall rosè på Vinmonopolet nå, men det betyr jo bare at du har mer å smake på for å finne din favoritt!

Croft Twist (aromatisert vin): Frisk og aromatisk nese, lett blomster, sitrus og eple. Den er frisk og fruktig på smak, noe sødmefull men redder seg inn med et lett myntepreg.

Castelforte Rosato: Frisk og fruktig nese, røde bær, sitrus, florale toner og urter. Den er rund med fin frukt, en lett syrestruktur og sitter greit. Litt kort, men ok billig-rosè.

Torres Viña Esmeralda Rosé: Lett og fruktig nese, røde bær, sitrus og hint av urter. Den er fruktig også på smak, tørr med fin syre, sitter ganske godt. Godt balansert. Verd prisen.

Estandon Côtes de Provence Rosé 2020: Delikat nese med røde bær, hvit steinfrukt, urter. Den er fersk og fruktig, god syre, følger nesen og sitter godt. En rund rosè med en fin og matvennlig struktur, godt kjøp.
Jean Leon 3055 Rosé: Vinen har en aroma av mørke bær, hvit steinfrukt og lett krydder. Den er bløt med fin struktur, god syre, tørr og lang utgang. Fin matvin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..