Flere nyheter!

Vi fortsetter inn i juli med flere mainyheter, tidenes største slipp… I dag: Gabriel Meffre Gigondas Sainte-Catherine 2017 og Ponte de Lima Vinho Verde Loureiro 2020!

Gabriel Meffre ble etablert i 1936 som et lite, familieeid vinhus på 10 ha. Vinhuset er kjent for sin kreativitet, innovasjon og kvalitet, og i dag produserer de også anerkjente viner fra Syd Rhône, Provence og Languedoc. Hovedsetet ligger i Gigondas, hvor Gabriel Meffre også eier og produserer vin på det kjente Domaine de Longue Toque. Vinhuset har dyktige vinmakere med både økologiske og biodynamiske visjoner. Her har Gabriel Meffre også langsiktige og sterke bånd til vinbøndene og dermed gode kilder til kvalitetsdruer.

Vinen er produsert på Grenache 75%, Syrah 25%, 14.5% alkohol. Vinen er innbydende på nesen, mørke bær og frukter, krydder, jordsmonn og hint av fat. Den er fruktig på smak, god fylde og syre, strukturert og fin utgang. En tørr og godt konsentrert Gigondas, godt kjøp.

Ponte de Lima Vinho Verde Loureiro 2020: Hvitvinen kommer fra den portugisiske Limaregionen og blir produsert av kooperativet Ad. Coop. de Ponte de Lima. Den er produsert på 100% Loureio og har 12% alkohol.
Vinen er frisk med god frukt på nesen, epler, sitrus, mineraler og hint av urter. Den er fruktig med en god fylde, syrefrisk, tørr og lett strukturert utgang. En artig og god Vinho Verde av god kvalitet, meget godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..