Tre nydelige musserende viner ute i ferske årganger.

Annonselenke

I dag skal dere få tre nydelige viner av meg, to Champagne og en flott britisk musserende.

Gusbourne Blanc de Blancs 2016 kom i ny årgang i mai, dette er en ren Chardonnay som navnet tilsier. 12% alkohol og 8 gram sukker per liter. Den har et innbydende eplepreg på nesen, sitrus, florale toner og brødbakst. På smak er den fruktig med en god fylde, fin syre, tørr og frisk utgang. En godt balansert og deilig musserende vin.
Visste du at vi skal ha om britisk vin i neste Vin&Brennevin?
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut er også en ren Chardonnay, 12.5% alkohol og 7 gram sukker per liter. Vinen har et eplepreget aromabilde med florale toner, sitrus og kjeks. Den er rik på smak, god frukt og syre, lang og tørr utgang som sitter godt. Denne ble satt ned en tier i vår, og er om mulig ett enda bedre kjøp. Mye vin for pengene!
Diebolt-Vallois Brut Prestige er et steg opp på kvalitetsskalaen, også denne en ren Chardonnay. 12.5% alkohol og 8 gram sukker per liter. Den er lett kompleks og fruktig på nesen, lett utviklet med modne epler, sitrus og brød. Den er fruktig og fyldig på smak, har en flott syrestruktur ut i en lang og tørr utgang. En utrolig flott og mineralsk vin, elegant! Godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..