Nye årganger, vin til sommermaten!

Annonselenke

Her er et lite knippe viner som kom på vinmonopolet i vår i nye årganger, her finner du garantert noe du liker.

Soalheiro Vinho Verde Alvarinho 2020: Frisk og fruktig nese, deilig preg av epler og pærer, sitrus, mineraler og hint av sjø. Den er fruktig også på smak, flott syre, lang ettersmak. En balansert og frisk vin, ypperlig til sommerens fisk og sjømat.
Zind-Humbrecht Riesling Brand Grand Cru 2019: Frisk og fruktig nese, konsentrerte toner av epler, sitrus, mineraler. Den er fruktig med god syre, flott syrestruktur, lang utgang. Syrefrisk og flott årgang av denne klassiske kvalitetsvinen, tåler 10+ i kjelleren. Nydelig alene men også til asiatisk og sushi.
Rosaura 2020: Innbydende nese med røde frukter og bær, florale toner, urter og krydder. Den er fruktig og fyldig på smak, en sjarmerende fedme balansert av god syre, tørr og lang utgang. Et fabelaktig kjøp av en rosèvin fra Campania, denne bør du ha liggende i sommer. Passer til masse forskjellig mat samt er god alene.
Cavalchina Bardolino Chiaretto 2020: Vinen har en lett og ledig nese med røde bær og frukter, blomster, sitrus og et hint av urter. Den er fruktig på smak, god syre, sitter godt med en lett struktur i utgangen. En fruktig og delikat vin til en meget god pris! Prøv til antipasti, pizza og pasta.
Roche De Bellene Bourgogne Chard. 2018: Modne gule epler, sitrus, lett mineralsk preg, hint av fat. Rund og balansert på smak, fin syre, lett struktur, god utgang. Behagelig og fin vin, god pris! Fin til fisk, sjømat og lyst kjøtt.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..