Nye årganger sommervin.

Annonselenke

Vi ser på et knippe sommerviner i dag!

Cadis Soave 2020 har en fruktig nese med gul frukt, epler, pære, sitrus og urter. Den er fruktig også på smak, rund og fin, lett utgang. En ganske enkel men lett å like BiB, perfekt i solveggen.
Fusser Blanc de Pinot Noir 2020 er interessant på nesen, fruktig, aromatisk med epler og florale toner, hint av mineraler. Den er fruktig også på smak, god syre, sitter godt og lett strukturert. En artig vin, godt balansert!
Terre di Val bona Verdicchio di Matelica 2020 er fruktig på nesen, gul frukt, sitrus, urter og hint av mineraler. Den er rund og fruktig på smak, god syre, sitter godt i utgangen. En matvennlig struktur, fin til sommerens salater.
Ch. d´Esclans Whispering Angel 2020 er en klassiker, alltid moro å smake den nye årgangen! Frisk og fruktig nese, delikate røde bær, florale toner og urter. Den er godt balansert på smak, konsentrert med god frukt og syre, sitter godt. En smaksrik og fin årgang!
Exhib Cotes De Thau Cap d’Agde 2020 er en klassisk Languedoc rosè. Røde og mørke bær på nesen, florale toner, sitrus og urter. Den er syrefrisk med en lett fedme, fruktig, tørr utgang. Fin allrounder til en billig pris.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..