Boggero In Cod We Trust Barbera

Annonselenke

Boggero In Cod We Trust Barbera kom på vinmonopolet i vår, les gjerne om vinene til August Eser og prosjektet her. 
I dag ser vi på rødvinen i dette kreative prosjektet.
Ideen til In Cod We Trust er skapt i samarbeid med den kjente kunstneren «PØBEL». «PØBEL» er kjent for sine kraftfulle budskap hvor kunstneren gjennom sin gatekunst tar urbane elementer ut i utsatte nordområder og gjennom dette får oppmerksomhet på og setter viktige spørsmål på dagsorden. Mange verk kan sees på husvegger, nedlagte fabrikker eller fiskevær og Pøbel har ved flere anledninger oppnådd meget gode resultater gjennom sitt fokus. Kunstneren har høstet internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse for sitt samfunnsengasjement.
Dette er da en Barbera fra Piemonte, 12.5% alkohol. Den andre BiB`en i samme serie er en Riesling, mens prosjektet her er sammen med Boggero, som er en tradisjonell produsent med 15 hektar vinmark i Vaglio Serro.
Vinen har en klassisk og fin nese med mørke bær, kirsebær, florale toner og urter. Den er frisk og fruktig på smak med god syre, tørr og lett krydret utgang. En lettdrikkelig BiB som er lett å like, passer til masse forskjellig mat, både kjøttretter, fisk som torsk og vegetar, såvel som italienske klassikere som pizza og pasta.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..