To hvite nyheter!

Annonselenke

Vi ser på to flotte nyheter: The Grinder Chenin Blanc og Cline Nancy’s Vines Chardonnay!

Les mer om Cline her. 

Jeg har fulgt de røde vinene til Cline i mange år, så det var moro å smake en hvitvin! Det er en ren Chardonnay, 12.5% alkohol. Den har et fint preg av modne epler på nesen, sitrus, hint av smør og fat. Den er rund og fruktig på smak, har en lett syre og god fedme, lang utgang med et fint eikepreg. En rund og fin vin.

The Grinder er et vinhus fra Sør-Afrika, de har lansert både en rød og en hvit vin. Dette er den hvite basert på Chenin Blanc, 12% alkohol. Frisk og fruktig nese, hvit steinfrukt, florale hint og mineraler. Den er fruktig på smak, god syre og en sjarmerende fedme, lett krydret og ganske lang utgang. Mye vin for pengene!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..