Godtepose til høstkosen.

Annonselenker

Et knippe forskjellige viner i dag, litt for enhver smak!

Vi begynner med en rosa prosecco, årets nye vinkategori! de Bernard Prosecco Rosé 2020: Den har en fruktig og fin nese, røde bær, florale toner, sitrus og hint av urter. På smak er den lett sødmefull, balanserende syre, frisk utgang med hint av mineraler. En litt enkel men fin musserende, god pris!

Vi fortsetter med italienske bobler og årgangsproseccoen Antonio Facchin Prosecco Millesimato Brut 2020: Frisk og fruktig nese, epler, pære, sitrus, florale toner og hint av mineraler. Den er fruktig og lett sødmefull på smak, god syre, litt tørrere utgang. Noe sødmefull men smakfull og avslutter litt tørrere, noe som balanserer den. Alt i alt et godt kjøp!

Fra Soave i Venetoregionen i Italia finner vi Villa Canestrari Soave Vigne di Sande 2019: Fruktig nese med gule frukter, sitrus, urter og hint av mineraler. Den er fruktig og rund på smak, god syre og en lang og tørr utgang. En klassisk og deilig Soave, god pris!

Vi forflytter oss til Sør-Frankrike og rosèvinen Maison Angelvin Cótes de Provence 2020: Klassisk Provence-nese med røde bær, sitrus, florale toner og urter. Den er fruktig og rund på smak, en lett syre og en frisk utgang. Godt balansert og lett vin, god pris.

I Spania finner vi rødvinen Luna Beberide Mencia 2020: Ung og fruktig aroma av røde og mørke bær, skogsbær, hint av urter og krydder. Den er veldig fruktig også på smak, fin syre, sitter godt i en tørr utgang. En rund, smakfull og fruktig vin til en meget god pris.

Vi finner også denne rosa godbiten i Spania: Nodus Chaval Bobal Rosado 2020: Ung og fersk aroma av røde frukter, florale toner, hint av urter. Den er fruktig og smakfull, god syre, sitter godt og tørt med mineraler i utgangen. En ganske fin billig-rosè.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..