Tre flotte nyheter til augustkosen.

Annonselenke

I dag ser vi på tre flotte nye viner til kosen i august, det blir litt lettere å gå over til hverdag igjen hvis man unner seg noen godbiter på tallerken og i glasset.

Vi begynner i Frankrike med en deilig fatlagret Burgunder: Dom. de l’Echelette Mâcon Cruzille Les Vignes de Michel 2019: Den har et fint preg av epler, sitrus, gule frukter og fat. Den er fruktig og rund, fin syre, lang og lett krydret utgang med et elegant fatpreg. En deilig og smakfull vin til en god pris.

Vi fortsetter i Italia med en spennende vin fra Piemonte som er produsert på druen Grignolino: Cascina Ca’Rossa Grignolino 2018: Mørke bær og frukter på nesen, florale toner, lett krydder og jordsmonn. Den er smakfull og konsentrert, tørr med lette tanniner og en saftig og frisk utgang. En annerledes og leskende vin, versatil til mat og et must å smake!
Så bytter vi verdensdel og drar til vakre og ville Argentina med en fin og kjøttvennlig Malbec: Alpasión Malbec 2018: Vinen har en fruktig nese med mørke bær, skogsbær, plommer og lett krydder. Den er fruktig og rund på smak, tørr med god syre, lette tanniner i en fin og godt balansert utgang som sitter godt. En flott Malbec!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..