Terra Remota Tan Natural 2019

Annonselenke

Terra Remota Tan Natural 2019 er en flott rødvin fra Emporda, ypperlig til høstmaten!

Om Produsenten.
Marc og Emma Barnabezaou kommer fra Roussillon i Frankrike, og fant til slutt i Nord-Spania et område som de mente hadde «alt» som trengtes til å utvikle de vinene de helst ville lage. Terra Remota ble anlagt i 1999 og lanserte sin første årgang i 2006.
De eier 54 hektar beliggende mellom landsbyene Capmany og Sant Climent Sescebes der de driver økologisk og variert med både eiketrær, korktrær og furuskog.  På denne eiendommen er 26 hektar er beplantet med vindruer.
Jordsmonnet i Terra Remota er ren granitt. Dermed egner det seg veldig godt til noen av de klassisk franske variantene, som Syrah og Cabernet Sauvignon, med 6 hektar av hver og litt Chardonnay og Chinin Blanc. Dessuten finnes det 6 hektar Garnacha Tinto og samt noe Garnacha Blanco og Xarel·lo.

Vinhuset tar i mot besøk og arrangerer smakinger og picnic! Et tips til neste Barcelonatur?

Om vinen.
Den er produsert på Tempranillo (Tinto del Pais) 40%, Garnacha 60% og har 13.5% alkohol.

Innbydende og lett kompleks nese, mørke bær, skogsbær, røde frukter og lett krydder. Den er fruktig og smakfull, god syre, godt balansert og en tørr og lang utgang. En lett varm og moden stil, kosevin og til kjøttretter.

 

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..