Nyheter fra 19 Crimes

Annonselenke

Det kommer stadig flere nyheter fra 19 Crimes på det norske markedet, det til tross for at våre kjære myndigheter ikke lar oss prøve den kule appen hvor vi får se historiene til disse kriminelle som er avbildet på produktene.
De siste jeg har smakt er disse:

Hver flaske har et ekte bilde av en fangene som ble sendt den lange sjøveien til et annet kontinent (og hver kork har en forskjellig forbrytelse). Fangene var skyldig i en av 19 lovbrudd som ga «transportasjonsstraff» som begynte i 1788, mange døde på veien men de som kom frem til Australia bygde landet murstein for murstein.
Dette er en hyllest til de som bygde landet.

Vinen har en egen app (dessverre ikke tilgjengelig i Norge) som er basert på argumented reality, dvs. at den fungerer som den populære Pokemon appen, hvor du holder telefonen din over bildet og bildet snakker til deg og forteller en historie. Forskjellige historier for hvert bilde.
Et utrolig kult konsept!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til denne, en rødvin tilsatt kaffe? Vel, jeg ble positivt overrasket.

19 Crimes The Deported Coffee Red: Mørke bær, krydder, fat, kaffe og mokka på nesen. Den er rund og fyldig, lett sødmefull, godt preg av både frukt og kaffe, lakris, lang og varm utgang. En varmende kuriositet å smake, jeg ble positivt overrasket! Prøv til peiskos.
19 Crimes Seltzer Raspberry Black Pepper: Frisk og innbydende nese av bringebær, hint av krydder og pepper. Den er mild og fruktig på smak, godt skum, fin syre og den sitter godt og tørt med en vedvarende bringebærsmak. God og gjennomført Seltzer, godt kjøp!
19 Crimes Seltzer Lime Bitters: Frisk nese med tydelig preg av lime, florale hint og grønne urter. Den er smakfull, tørr, følger nesen med et friskt preg. Godt balansert Selzter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..