To nyheter på brennevinsfronten!

Annonselenke

Nyheter fra Det Norske Brenneri er aldri feil!

1.juni startet laksefisket i de fleste norske elver. Da slapp også Det Norske Brenneri spesialutgaven av den originale Fiskersnapsen, der laks og lakserekorder er tema. Rekordfisker fra utvalgte norske lakseelver pryder flaskene, og dette er en nummerert serie som selges så langt opplaget holder. Lakseutgaven har allikevel samme bestillingsnummer og pris som vanlig Fiskersnaps. (Når det nummererte opplaget er solgt ut, erstattes det med den ordinære flasken)
Noen av rekordene på flasken er uoffisielle, men her er også storfangster fra de siste år. Så når storlaksen er sikret, er det bare å ta frem snapsen og sjekke om din fisk er blant rekordene. Og får du en kjempestor laks på snøret i sommer kan du sende bilde til post@detnorskebrenneri.no  – så kanskje du pryder neste års utgave.

Fiskere, enten de er yrkesfiskere eller sportsfiskere, er opptatt av naturen og miljøvern. Mange er aktive og rydder langs strender og elver for å få bukt med forsøpling. Og alle undersøkelser viser at med pantemerke blir over 95 prosent av alle flasker levert i retursystemet og gjenvunnet», forteller daglig leder Odd J. Nelvik i Det Norske Brenneri. Nelvik er selv ivrig sportsfisker og har nå laget sin egen fiskersnaps. Den kommer i en hendig halvliters-flaske på PET, som er lett å ta med seg i sekken på fisketuren.

Fisker Snaps Laks: Akevitten er fin og krydret på nesen, karvepreget med et hint av vaniljefat og urter. Middels fyldig, lett sødme, godt krydret, lang og bløt ettersmak. En super turakevitt!
«Nå introduserer vi den neste på slektstreet: Arvesølvet Mild Dill. Nyvinningen skiller seg ut med fersk dill og fersk sitronmynte fra vår egen urtehage. Fersk sitrus får vi dessverre ikke dyrket, selv på Sørlandet. 
Vi erkjenner at både klementin og sitron er med på 
å skape den perfekte balansen med det friske grønne. Sitrusfruktene deles i biter og destilleres mens de ennå er saftige. Resultatet er en frisk, elegant akevitt som passer utmerket til fisk, sjømat og det meste på koldtbordet.»

Denne måtte selvfølgelig Vinhøna teste…

Arvesølvet Mild Dill: Den har en mild og dillete nese, fersk og fruktig preg av sitrus, urter og karve. Akevitten følger nesen med det samme runde og milde preget av sitrus og dill, et lett krydder preg i en lang og behagelig ettersmak. En skikkelig smakfull og lettdrikkelig akevitt, meget godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..