Deilig vin fra Sør-Afrika.

Annonselenke

Nesten uten unntak tenker jeg «hvorfor drikker jeg ikke mer vin fra Sør-Afrika» når jeg gjør nettopp det, de har så mye godt å by på! Jeg skulle egentlig til Sør-Afrika nå i august, men pga. koronasmitten som eksploderte der i sommer så stengte de ned igjen. Men man har alltids neste år. Vi ser på Vagabond Cape Dry White 2019!

Det er vinmakerparet Leon Coetze og Margaux Nel fra The Fledge & Company som står bak denne spennende vinen. Den er produsert på Chardonnay 34%, Grenache Blanc 13%, Chenin Blanc 33%, Viognier 12% og Verdelho 8% fra økologiske, eldre vinranker i Western Cape, den har ligget på stål og litt eik i ca. 9 mndr, flaskes og lagres ca. ett år før salg. Lages kun i et opplag på 4000-5000 flasker per år. Dette er en naturlig og flott laget vin, så den kan ha noe bunnfall.

Innbydende nese med hvit steinfrukt, florale toner, sitrus og et hint av krydder. Den er fruktig og fyldig på smak, rund med en sjarmerende fedme, lang og god ettersmak. En smakfull og rik vin, godt kjøp! Viktig at vi støtter opp om SA akkurat nå også, vinprodusentene har hatt ett og et halvt tøffe år, i sommer kom alkoholforbudet tilbake for fullt i landet.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..