Lette øl

Annonselenke

I dag ser vi på to lette øl, det ene alkoholfritt og det andre med lite kalorier. Det er sikker flere enn meg som har kost seg litt ekstra i sommer (eller i år…).

Det franske bryggeriet Brasserie Meteor fra Alsace ble opprinnelig grunnlagt 1640 som klosterbryggeri. Det vil si, aller først ble det startet som et lite klosterbryggeri i Weißenburg im Elsass på 800 tallet før det ble flyttet dit det ligger den dag i dag.
Bryggeriet ble kjøpt av Metzger familien i 1844 og kort tid senere giftet Haag seg inn i familien. Og fortsatt er det den samme familie som eier bryggeriet. Navnet Meteor fikk det først i 1925. Samtidig lanserte de Meteor Pils som har rimelig stor suksess i området. I dag produserer bryggeriet hele 500.000 hl øl.

Meteor Sans Alcool: Ølen har en frisk aroma av malt, litt søtlig gress, urter og noe florale toner. Fint skum, smaker typeriktig av pils med litt urter i ettersmaken. En ren og fin pils uten alkohol.

Skinny Lager har 35% mindre kalorier enn andre premium øl. Kun 89 kalorier per boks og smaken er der. Skinny Lager boks: På lukt og smak er den akkurat som en litt utvannet pils (på en gode måte), så om du liker en lett ølsmak og vil passe vekta er denne helt perfekt. Lett og forfriskende.

Begge fås kjøp blant annet på lillepromille.no. 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..