3 deilige viner fra Diego Morra.

Annonselenke

I dag ser vi på 3 deilige viner fra Piemonteprodusenten Diego Morra!

Morra, Mosca og Monvigliero. Historien til Diego Morra begynner på midten av det 20. Århundre med den første lille plotten land i La Morra. I dag har de 30 hektar vinmark, 20 hektar med hasselnøttrær i Verduno, La Morra og Roddi.
Mosca er navnet på hjemmet deres, Cascina Mosca ligger i Mosca di Verduno i hjertet av Monvigliero, med en fantastisk utsikt over et amfiteater av vinmarker på den ene siden, og en åsrygg med vinmarker, et vakkert kapell og det ikoniske treet på andre siden. Mer om vinhuset og flere viner kan dere lese om i Vin&Brennevin 3/21, jeg besøkte de nemlig i desember i fjor.

Diego Morra Langhe Rosato 2020: Aromatisk og frisk nese med røde bær, sitrus og et hint av urter. Frisk og fruktig også på smak, god syre, sitter godt og tørt i utgangen. En frisk og fruktig rosè!
Diego Morra Verduno Pelaverga 2020: Spennende nese med ung frukt, mørke bær, utpreget hvit pepper, florale toner og et mineralsk hint. Smaken er lett kompleks, tørr med lett fruktighet, god syre, lang utgang med et fint pepperpreg. En utrolig artig og god vin basert på Pelaverga, en drue jeg har blitt glad i.
Diego Morra Barolo Monvigliero 2017: Kompleks og litt ung nese med mørke bær, florale toner, jordsmonn, lett krydder og fat. Den er fruktig med god syre, en konsentrert og fin tanninstruktur, lang ettersmak. En ung lovende Barolo, denne tåler mange år i kjelleren.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..