Alkoholfritt brennevin

Annonselenke

Noen som trenger å kutte litt ned på kalorier og alkohol etter en lang sommer? Evt. lage cocktails til den gravide eller stakkaren som må kjøre? Lillepromille selger produktene fra Stryyk; dette er et produkt som er produsert på samme måte som vodka, gin og rom men hvor alkoholen er fjernet senere i prosessen. Formålet er å bevare smaken.

Stryyk Not Vodka: Lukter agurkvann, potet, lett krydder og urter. Den er rund og mild, varmende og vodkalignende utgang. Ikke en drikk man sitter og nipper, men den gjør seg absolutt i en drink! Prøv med tonic eller i en klassisk vodkadrink.

Stryyk Not Gin: Urtete nese, einebær, mint, litt skog. Den følger nesen med et godt urtepreg, lang og varm utgang som jeg regner med er chili. En grei gin-etterligning, men den burte hatt litt mer einebær for å virke enda mer autentisk. Prøv i G&T, Collins og andre typiske gin cocktails.

Stryyk Not Rom: Lukter sødmefullt av mørkt sukker, hint av urter og vanilje. På smak er den overraskende syrlig, frisk og varm utgang. Her kunne man nok justert sødmen litt mot syren, men den gjør seg godt med cola!

Disse er ikke tilsatt sukker, så disse har ikke verken sukker eller karbohydrater. Ypperlig når en skal prøve å finne igjen hintet av 6-pack etter all sommerisen! Også er det supert hvis man vil ha «fredagsfølelsen» men likevel være kjørbar etterpå.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..