Wongraven til sensommerens grillmat.

Sommeren er på hell, men vi har fortsatt igjen mange fine høstdager. Og grillmat er digg året rundt. Hva med Wongravens rosè og/eller øl til?

Wongraven Senza Compromesso Piemonte Rosato 2020: Sigurd Wongraven samarbeider med vinprodusenter i mange land, og han er sterkt involvert i blendingen personlig. Denne vinen er produsert i Piemonte, nærmere bestemt med Nebbiolo! Spenstig å satse på en rosè i tillegg til de anerkjente baroloene fra samme område! Kvaliteten på druene brukt i vinen tilsier at den til og med kan lagres noen år, selv om rosèviner ofte nytes best ferskt. Vinen har 12% alkohol og under 3 gram sukker per liter.
Dette blir nærmest som en rødvin light, den er derfor ypperlig til mat!

Gjerne grillmat, italienske retter, lyst kjøtt osv.
Vinen har en konsentrert nese, røde bær, jordbær, kirsebær, bringebær, hint av urter og florale toner. Den er frisk og saftig med god syre, bærpreget men tørr, fin struktur i en lang ettersmak.
Super matvin med karakter!

Men Wongraven har også begynt å lage øl! Wongraven Saison batch #3 kom i sommer! Også denne et flott matfølge, da Saison generelt er et flott matøl! Dette belgiske ølet er både friskt og strukturert, så det passer til masse forskjellig, som vinen over går den godt til både grillmat og italienske retter, gjerne med litt krydder og hete!
Ølet er typeriktig med et godt preg av korn, hvete, malt, sitrus og krydder. Det er et godt balansert øl på smak, godt skum og en fin struktur i ettersmaken. Batch #3 sitter som et skudd!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..